Представяме третото издание на бюлетина на проекта ACCELERO
|

Представяме третото издание на бюлетина на проекта ACCELERO

С голяма радост споделяме с общността на БИЦ Инобридж и нашата по-широка аудитория публикуването на третото издание на бюлетина на проекта ACCELERO за февруари 2024 г. Това издание отбелязва значим етап в нашето непрекъснато пътуване към насърчаване на балансирана и иновативна екосистема в цяла Европа.

В това издание:

Последното издание предлага задълбочен поглед върху постиженията, които сме реализирали през 2023 г., и подготвя терена за нашите амбициозни планове за 2024 г. Основните моменти включват:

  • Ретроспективен преглед на основните постижения и инициативи, предприети от проекта ACCELERO през 2023 г.
  • Проницателен поглед на иновационните тенденции, които се очаква да оформят 2024 г., покривайки устойчивостта, напредъка в ИИ, иновациите в здравеопазването и други.
  • Подробен преглед на фазата на пилотно тестване, която цели да подобри качеството на услугите за бизнес ускорение, подчертавайки съвместните усилия на Организациите за подкрепа на бизнеса (BSOs) в цяла Европа.
  • Въведение в пътя към сертификацията EU|BIC за BSOs, доказателство за нашия ангажимент да поддържаме високи стандарти на услуга и иновации.

Защо това е важно:

Бюлетинът на проекта ACCELERO е повече от просто публикация; той е отражение на нашия общ ангажимент за насърчаване на устойчив и включващ растеж в цяла Европа. Той представя колективните усилия и постижения на нашия консорциум и предоставя ценни прозрения за бъдещето на иновациите.

Представяйки това издание, ние отбелязваме успехите на общността и с нетърпение очакваме вълнуващите развития, които ни очакват в бъдеще. Проектът ACCELERO остава ангажиран със създаването на устойчиво и приобщаващо бъдеще, насърчаването на иновациите и изграждането на по-добър свят за всички.

Вземете своето копие:

Поканваме всички наши партньори, заинтересовани страни и иновационната общност да се запознаят с това издание. Открийте изключителното пътуване на проекта ACCELERO и въздействащите инициативи, оформящи средата на иновациите в Европа.

Останете във връзка с БИЦ Инобридж за повече актуализации и прозрения, докато продължаваме заедно да навигираме в бъдещето на иновациите.

Относно проекта

ACCELERO – Ускоряване на местните иновационни екосистеми в Европа

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *