Свържете се с нас


Нашата локация

БИЦ Инобридж се намира в централната част на град Русе, близо до основни градски забележителности и удобни транспортни връзки.

Обадете ни се
+359 (0)82 825 875
+359 (0)82 825 878
Пишете ни
info@innobridge.org
Адрес
бул. „Цар Фердинанд“ 3A, Русе

Често задавани въпроси


Тук ще намерите информация и отговори на въпроси, които често се задават относно нашата мисия, визия, ценности и услуги.

Мисията на БИЦ Инобридж е да подкрепя и осъществява инициативи в областта на предприемачеството и иновациите във всички етапи на развитие. Ние създаваме мостове между идеи и действия, наука и бизнес, локални и глобални партньори.

Визията на БИЦ Инобридж е да бъде мост между наука и бизнес, идеи и реализация, региони и партньори. Ние работим за укрепване на бъдещето на стартиращите компании в България и Европа.

БИЦ Инобридж предлага обучения, семинари, консултации и други персонализирани услуги, в зависимост от конкретните нужди на младите предприемачи и стартиращи компании.

БИЦ Инобридж е единственият официално акредитиран EU|BIC център в България и член на Европейската мрежа на бизнес иновационните центрове (EBN). Ние съчетаваме креативност и иновации с устойчиво развитие, и работим с висококвалифицирани експерти с опит в управление на различни европейски проекти.

Можете да се запознаете с нашия екип от висококвалифицирани професионалисти на нашия уебсайт или чрез директна връзка с нас. Ние сме готови да предложим знания, опит и иновативни подходи на регионално, национално и международно ниво.

Философията на работа на БИЦ Инобридж следва методологията и колективния опит, прилагайки ноу-хау на Европейската мрежа на бизнес иновационните центрове (EBN). Ние залагаме на креативността и иновациите, вярваме в устойчивото развитие и сме отдадени на това, което вършим.

Имате други въпроси?


Ако имате въпроси, които не са обхванати в този раздел, или се нуждаете от допълнителна информация относно услугите, мисията или визията на БИЦ Инобридж, не се колебайте да се свържете с нас.