Програми за смесено обучение по проект CreatINNES

Програми за смесено обучение по проект CreatINNES

Бизнес иновационен център „Инобридж“ разработва две програми за иновативно обучение по проект CreatINNES.

Програмата „Предприемачество за фрийлансъри и стартиращи фирми от творческите и културните индустрии“ е насочена е към лицата, упражняващи творчески професии, предприемачите и собствениците на стартиращи компании. Тя обхваща 8 модула, които включват теми като генерирането на идеи,  разработването на проект и бизнес план, получаването на финансиране за рисков капитал, предвиждането на стратегически растеж във времето, защитата на интелектуалната и търговската собственост и ефективното използване на социалните мрежи за реклама.

Програмата „Творческо мислене за иновации“ също съдържа 8 модула, насочени към всеки един, който не е зает в творческите и културните сфери на работа, но който иска да научи нещо повече относно дизайнерското мислене, електронната търговия, създаването и промотирането на собствен бранд, критичното мислене и разработването на концепции.

В учебният материал на двете програми е обърнато особено внимание на добрите практики, съвременни тенденции и практическите и актуални казуси. Уроците са кратки и ясни, като са организирани по начин, който позволява ученето по всяко време, на всяко място. Специално подбраните примери стимулират ученето и предлагат практически решения на често срещани проблеми, а тестовете за проверка на знанията след всеки модул позволяват на обучаващите се да следят своя напредък.

В обучението могат да участват занаятчии, художници, творци, както и други заинтересовани лица, както всеки може да избере сам в коя от двете програми (или и в двете) да участва.

Очаква се програмите да стартират в началото на следващата година.

Подобни статии