Безплатен онлайн курс за обучение на тема 3D технологии за принтиране и моделиране

Интересувате се от 3D технологии за принтиране, дигитален дизайн, моделиране и се опитвате да внедрите всичко това в някоя от сферите на занаятите?

Ако отговорът на тези въпроси е да, или просто чувството ви за любопитство надделява, тогава Бизнес иновационен център Инобридж има удоволствието да Ви покани да се включите в безплатното обучение на тема 3D технологии за принтиране и моделиране, организирано в рамките на проект CRAFT 4.0.

Формат: Обучението ще се извърши изцяло онлайн чрез специализирана обучителната платформа на проекта, достъпна след регистрация. Обучението позволява на участниците сами да определят времето което ще вложат в платформата за обучение, без да е необходимо да преминават определени стъпки или проверка на знанията. Вместо това, те ще бъдат оставени да изберат интересните за тях теми и наблегнат на онова, което смятат, че е най-полезно за тях самите.

Съдържание: Идеята на обучението е да въведе участниците в света на 3D технологиите за принтиране, 3D принтерите и дигиталния дизайн, като същевременно засегне и важни теми като това как да се възползваме от такъв тип технологии ако работим в сферата на творческите индустрии и занаятите, както и темата за отговорно използване на тези технологии. Обучението е съставено от следните шест модула:

  • Модул 1. Дигиталните технологии в сферата на занаятите
  • Модул 2. Дигитален дизайн
  • Модул 3. Как да превърнем дигиталните си идеи във физически продукти
  • Модул 4. Дигиталните занаяти и моята сфера на дейност
  • Модул 5. Бъдещето на занаятите
  • Модул 6. Казуси

Модулите съдържат както видео обяснения, така и презентации по въпросните теми с подкрепящи казуси от реална среда.

Достъп: Обучението е напълно безплатно, но се изисква предварителна регистрация, която става след попълването на следния формуляр: https://forms.gle/ksupZ5YWG1m8pkbeA.  

Продължителност: Записването на участници ще продължи до 5 Ноември 2021г. включително. Пилотното обучение ще стартира официално на 8 Ноември 2021г. като всеки изявил желание за участие ще получи имейл с потвърждение и данни за регистрация в платформата предоставящи достъп до нея.

За повече информация за пилотното обучение по проект CRAFT 4.0 или други свързани с проекта въпроси, моля да се обърнете към Айри Мемишев на имейл amemishev@rcci.bg или телефон 082825875.

Подобни пилотни обучения стартират като част от планираните дейности по CRAFT 4.0, във всички държави на участващите партньори по проекта (България, Ирландия, Испания, Италия, Румъния, и Швеция). Целта на тази дейност е да стартира активното разпространение на обучителните материали.

Краят на проекта ще настъпи в края на следващия месец, като за целта преди това е планирано да се проведе мултиплициращо събитие целящо да информира заинтересованите лица по проекта както и широката общественост за постиженията и резултатите на проекта като цяло.

Каним ви да следите секцията за новини за да бъдете информирани за това предстоящо събитие, както и да посетите и официалния уебсайт на проекта на адрес www.craftproject.eu в случай, че не сте запознати с него.

Харесайте и нашата страница във Facebook, за да ви държим в течение с всички новости, събития и обучения предстоящи в бъдеще.

Подобни статии