Онлайн семинар CRAFT 4.0: Бъдещето на креативните индустрии

Бизнес иновационен център Инобридж и Русенска търговско-индустриална камара Ви канят да се включите в онлайн семинара “Бъдещето на креативните индустрии”. Събитието е кулминацията на проект CRAFT 4.0: Подсилване на потенциала на творческите индустрии и занаятчийството и е финалната част на наскоро проведеното пилотно обучение и ще представи всички постигнати резултати и продукти до момента.

Независимо дали сте ученик, студент, професионалист на свободна практика, представител на бизнеса или просто ви вълнува всичко свързано с технологиите за 3D принтиране, този семинар ще подсили знанията ви в серия от панели и дискусии.

Семинарът ще бъде открит с представяне на проект CRAFT 4.0 и свързаните с него дейности и ще представи основния резултат от положените почти три годишни усилия – специализирана учебна платформа с видео материали, презентации и видео-интервюта с казуси от реална бизнес среда и творческите индустрии. Програмата на семинара ще продължи с 4 тематични презентации с времетраене от 30 мин за всяка, като 10 от тях са предвидени за въпроси и отговори. Ето ги и тях:

16:00ч. – 16:10ч.

Откриване: Проектът CRAFT 4.0 [Айри Мемишев – БИЦ ИНОБРИДЖ]

16:10ч. – 16:40ч.

Успешният 3D прототип [Доц. Георги Христов – РУ „Ангел Кънчев“]

16:40ч. – 17:10ч.

Как да съхраним и монетизираме творчеството си: Авторско право, Търговски марки и Индустриален дизайн [Емилиян Арнаудов и Пепи Кузева – AK „Попов, Арнаудов и партньори”]

17:10ч. – 17:40ч.

Как да 3D принтираме устойчиво [Димитър Балев – Re3DBulgaria]

17:40ч. – 18:10ч.

Успешният дигитален продукт: Методология за Дизайн фокусиран върху човека [Петьо Будаков – Budakov films]

18:10ч. – 18:15ч.

Бизнес с 3D принтиране: мисията възможна [Примерен казус Явор Маринов – Модел ММ Русе] – Видео интервю

18:15ч. – 18:25ч.

Предприемачество в сферата на креативните индустрии: проект CreatINNES [Мария-Деница Георгиева – БИЦ ИНОБРИДЖ]

18:25ч. – 18:30ч.

Финални бележки и закриване на събитието

Каним ви да научите повече за събитието като изгледате следното кратко видео:

Програмата на събитието може да изтеглите и от тук.  

Семинарът CRAFT 4.0: Бъдещето на креативните индустрии е напълно безплатен, но е необходимо участниците да попълнят следната кратка регистрационна форма. Семинара ще бъде излъчен като събитие на живо чрез Facebook страницата на БИЦ Инобридж. За да получите известие за старта на излъчването ви препоръчваме да харесате Facebook страницата ни @bic.innobridge, като така ще сте в крак и с други подобни възможности за безплатни обучение и събития в бъдеще.

Избрахме също и хаштага #ИзобретиБъдещетоСи, който напълно олицетворява идеята зад проект CRAFT 4.0 и с който всъщност се надяваме да вдъхновим всеки интересуващ се от креативните индустрии да инвестира в своето развитие и така да достигне нови върхове.

Ако предпочитате да следите събитието през социалните мрежи, където ще споделяме и още интересна информация за семинара, може да го направите в LinkedIn или Facebook.

За повече информация относно събитието може да се обърнете към Айри Мемишев на телефон 0883588675 или имейл amemishev@rcci.bg.

Проект CRAFT 4.0 е европейски проект финансиран по програма Еразъм+. Повече за проекта може да научите на официалната страница на инициативата на www.craftproject.eu.

Относно проекта:

Craft 4.0. – Enabling the potential of handicraft

CRAFT 4.0. – Развиване на потенциала на занаятите

Подобни статии