Copy of Creative Business Cup Bulgaria 2024 Facebook 1200 x 630 пиксела 1200 x 800
|

Българско участие на най-голямото международно състезание за компании в креативния сектор „Creative Business Cup“

Броени дни ни делят от световните финали на Creative Business Cup 2024г. Престижното състезание ще се проведе на 2 и 3 юни в гр. Копенхаген, Дания и в него ще се включат най-добрите креативни компании от цял свят.

Creative Business Cup е не просто конкурс, а платформа, която свързва предприемачи от креативните индустрии с водещи международни инвеститори, експерти и други предприемачи. Участието в него е чудесна възможност за развитие и разширяване на бизнеса на глобално ниво.

От българска страна, в надпреварата за международната титла ще вземе участие компанията Rosey’s Mark, която спечели националното издание на  инициативата Creative Business Cup Bulgaria в края на месец март тази година. Създаденa от сестрите Ина и Росица Паунови през 2012 година, Rosey’s Mark представлява иновативен подход към флоралната гастрономия, като използва българската маслодайна роза като ядливо цвете. Продуктите на марката са насочени към функционалното хранене, предлагайки решения за ежедневните предизвикателства, свързани със стреса, храносмилането, имунната система, красотата и стареенето.  

0A5A2821 1
Creative Business Cup Bulgaria 2024 Триумфът на иновацията и креативността

Към Копенхаген се отправят и представителите на друга българска компания – Цвете в епруветка, която придоби правото на участие в обучителните и нетуъркинг сесии, част от глобалните финали Creative Business Cup, спечелвайки специалната награда в конкурса за най-добра българска креативна компания.

0A5A2795
0A5A2789

Национални координатори на инициативата Creative Business Cup за България: БИЦ Инобридж и CreaTech Bulgaria.

Организатор на международната инициатива Creative Business Cup: Creative Business Network .

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *