|

Глобалната сцена очаква вашите идеи – Creative Business Cup Bulgaria 2024

Бизнес Иновационен Център ИНОБРИДЖ обявява началото на набирането на кандидатури за участие в Creative Business Cup Bulgaria 2024. Това състезание представлява уникална възможност за креативни предприемачи и стартъпи от България да се наложат на международната сцена на креативния бизнес. Ние ви каним да демонстрирате своята иновативност и да станете част от тази глобална инициатива.

Защо да участвате?
Creative Business Cup Bulgaria е вашата врата към международната общност на влиятелни предприемачи, инвеститори и експерти. Участието в състезанието ви дава шанса не само да споделите своите идеи, но и да изградите ценни контакти, отварящи пътя към нови сътрудничества и възможности. Националният победител ще се радва на специален достъп до обучения, медийно отразяване и шанса за спечелване на разнообразни награди на международно ниво.

Инструкции за регистрация:
Кандидатствайте сега чрез платформата F6S, като подробно представите своята бизнес идея и обосновете нейната значимост на голямата сцена. Крайният срок за подаване на кандидатури е 15 февруари 2024 г.

В Бизнес Иновационен Център ИНОБРИДЖ, ние ценим и подкрепяме иноваторите, които се стремят да оставят отпечатък в света. Ние сме ангажирани с насърчаването на креативния и иновативния потенциал в нашата общност и света. Присъединете се към нас в това вълнуващо пътешествие на иновации и предприемачество и се възползвайте от възможността да станете част от международната мрежа на креативните иновации.

За допълнителна информация относно условията за участие и процеса на оценка, моля посетете страницата на събитието. Това е вашата възможност да демонстрирате своя талант и визия на световната сцена.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *