Състезанието Founders Games отваря врати за иновативни и социално ориентирани бизнеси – кандидатствайте до 18 юни 2023

БИЦ Инобридж се обръща към всички иновативни, социално ориентирани бизнеси.

Имате ли бързо развиваща се иновативна компания? Има ли вашата дейност положително влияние върху околната среда или обществото като цяло? Имате ли нужда от допълнителен капитал, за да разраснете и интернационализирате бизнеса си? Ако отговорите на тези въпроси са „да“, БИЦ Инобридж иска да представи на вашето внимание състезанието Founders Games. The Founders Games е платформа за насърчаване и подкрепа на иновационната екосистема в световен мащаб. Всяка година платформата набира зрели, социално и екологично ориентирани предприемачески идеи, които се състезават за награден фонд достигащ до 6 милиона долара.

Тази година срокът за кандидатстване е 18-ти юни. Кандидатстването и цялото състезание се осъществяват на английски, като за попълването на апликационната форма е необходимо да опишете на кратко вашата бизнес идея и бизнес модел, проблемът, който решавате, и капацитета на екипа си. Всички идеи преминават оценката на жури, а финалистите се класират за питчинг представяне на живо на своята бизнес идея.

Повече информация за състезанието, критериите за оценка и направленията, в които се набират бизнес идеи, можете да откриете тук.

Състезанието се организира от WEBIT FOUNDATION и EACADEMY eEducation Institute.

Подобни статии