Бизнес Иновационен Център ИНОБРИДЖ на EBN Congress 2023: Иновации в несигурни времена

Бизнес Иновационен Център ИНОБРИДЖ (БИЦ Инобридж), водеща организация за подкрепа на иновативни стартъпи на местно, регионално и национално ниво, е горда да обяви участието си в EBN Congress 2023: Иновации в несигурни времена. Това ключово събитие се провежда на 14-ти и 15-ти юни в Бърно, Чехия.

БИЦ Инобридж, като първият и единствен официално акредитиран EU|BIC център за България, продължава да се стреми към подкрепа на иновативни предприятия и е развълнуван да се присъедини към този конгрес. Това е отлична възможност да се свържем с международната екосистема за иновации, включваща различни инкубатори, ускорители, научни паркове и поддръжници на иновации от цял свят.

Ангажиментът на нашата организация към иновациите съвпада идеално с основните ценности на EBN Congress 2023. Този конгрес се фокусира върху отключването на потенциала на научните пробиви, предприемачеството и създаването на компании за стимулиране на устойчивото икономическо развитие и благосъстояние в цяла Европа и извън нея.

През двудневното събитие ще участваме в обогатяващи дебати и дискусии, ще се учим от най-добрите практики и ще създаваме стратегии за навигация на нашия бизнес през тези несигурни времена. Нашата цел е да превърнем кризата във възможност, като използваме нашия дълбоко вкоренен опит в управлението на различни програми, финансирани от ЕС, като Хоризонт 2020, Интеррег VA 2014-2020, ЕРАЗЪМ +, CBC Румъния-България 2007-2013 и FP7.

С оглед на акцента на конгреса върху устойчивостта и дигитализацията за МСП, БИЦ Инобридж е готов да включи нови инструменти и да изгради партньорства, които биха допълнително подпомогнали нашата организация и клиентите ни от стартъпите. С особен интерес очакваме да изследваме методологии за увеличаване на нашата способност за бърз отговор на нови предизвикателства, като стимулираме иновациите всеки ден.

Също така планираме да използваме тази платформа, за да получим и споделим практики за стимулиране на бързите иновации с наличните инструменти, ресурси и технологии. Крайната ни цел е да разработим нови стратегии, бизнес модели и сътрудничества, които ще ни позволят да ограничим рисковете и да позиционираме БИЦ Инобридж в тези несигурни времена.

С нетърпение очакваме да споделим резултатите от това ключово събитие, тъй като предвиждаме, че уроците и прозренията, които ще съберем, значително ще подобрят нашите възможности и в крайна сметка ще служат по-добре на предприемаческата общност, която подкрепяме.

В този процес на продължаващ растеж и насърчаване на иновациите, сме доволни да имаме нашия Изпълнителен Директор, г-н Милен Добрев, да представлява БИЦ Инобридж на EBN Congress 2023. Неговото ръководство и опит без съмнение ще допринесат и ще извлекат полза от проницателните дискусии и иновативните решения на конгреса.

Присъединете се към нас, за да отбележим това вълнуващо пътуване и бъдете на линия за най-новите актуализации от EBN Congress 2023!

Подобни статии