Бюлетин на проекта ACCELERO Издание #2 - Насочване на европейските иновации напред
|

Представяме ви втория брой на бюлетина на проекта ACCELERO: Насочване на европейските иновации напред

ACCELERO - бюлетин #2

Преглед на ACCELERO: нашата продължаваща мисия за равенство в иновациите

Добре дошли отново във втория брой на бюлетина на проекта ACCELERO! Както за нашите опитни последователи, така и за новодошлите, нека навлезем по-дълбоко в същността на проекта ACCELERO. Ние продължаваме да действаме като катализатор в развиващата се европейска иновационна екосистема, като се стремим да изравним условията и да разширим възможностите. Нашата мисия е също толкова актуална днес, колкото и в началото, и ние сме развълнувани да споделим нашите най-нови етапи с вас.

Размисъл на ключов етап в иновациите и сътрудничеството

Наскоро завършихме новаторски 5-дневен спринт за съвместно създаване на услуги за бизнес подпомагане, който се оказа смесица от съвместни иновации. Резултатите надхвърлиха очакванията ни, давайки не само обещаващи прототипи, но и насърчавайки дух на колективно решаване на проблеми. Това събитие задава тона за бъдещи сътрудничества и проправя пътя за приложими решения за справяне с идентифицираните предизвикателства.

В центъра на вниманието: Местни строители на екосистеми и европейски центрове на ACCELERO

Имаме някои невероятно отдадени местни строители на екосистеми и европейски центрове, които подкрепят нашите инициативи. Тези организации носят разнообразни компетенции и опит и значително повишават стойността, която колективно предоставяме на европейския иновационен пейзаж. Те са основата, върху която се градят нашите колективни усилия за балансирана европейска среда за иновации.

Пътуването на ACCELERO напред: Прозрения от срещата в Краков

Неотдавнашната ни среща на консорциума в Краков беше нещо повече от поредица от семинари; това беше мозъчен тръст от иновативни умове, обсъждащи ефективни и етични услуги за ускорение. Сесиите бяха ценни не само за споделяне на знания, но и за полагане на основите за бъдещи пилотни програми. Тези дискусии изиграха важна роля при оформянето на нашата стратегия за следващите месеци.

Акцент върху EuroQuity: основен инструмент за екосистемата ACCELERO

Имаме удоволствието да ви представим обновената платформа EuroQuity. Този актуализиран инструмент предлага рационализирана навигация, удобен за потребителя дизайн и подобрени функции за търсене. EuroQuity служи като свързващо звено между различни заинтересовани страни в мрежата на ACCELERO, правейки взаимодействията по-ефективни и смислени.

Консорциум ACCELERO: Силата зад европейските иновации

Нашият консорциум остава стабилната основа на мисията ACCELERO. Състоящ се от организации с различни силни страни, консорциумът е нещо повече от просто сбор от своите части.. Заедно ние предефинираме какво означава да насърчаваме приобщаваща и ефективна иновационна екосистема в Европа.

Проект ACCELERO: Предстоящи етапи и дейности

Предстоящите ни дейности са насочени към по-нататъшно обогатяване на европейския иновационен пейзаж. От пилотни програми в нововъзникващи региони до провеждане на семинари, които имат за цел да се справят с ангажираността на заинтересованите страни и развитието на екосистемите, нашият календар е пълен с инициативи, които обещават да доведат до значително въздействие.

EBN Techcamp 2023: В партньорство с ACCELERO

Не пропускайте предстоящия EBN Techcamp 2023! Създадено да бъде център на авангардни идеи и дискусии, това събитие обещава да предложи свежи перспективи за технологиите и иновациите. Като партньор на ACCELERO, събитието ще отразява етоса на проекта, осигурявайки платформа за смислен диалог и действие.

Изтеглете пълния бюлетин

За по-изчерпателен преглед и задълбочена представа за всяка тема, не пропускайте да прочетете целия втори брой на бюлетина на проекта ACCELERO.


Относно проекта

ACCELERO – Ускоряване на местните иновационни екосистеми в Европа

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *