Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

« Всички Събития

Обучителен семинар „Иновации в HR подбора“

i-Coach Event Banner

21 март | 15:30 17:30

Бизнес иновационен център Инобридж, в партньорство с IDEAS FreeBoss, организира обучителен семинар, предназначен за професионалисти в сферата на човешките ресурси, които искат да надградят своите умения в сферата на ефективния подбор и наемането на нови кадри на работа и/или стаж. Събитието ще се проведе на 21.03.2024г. от 15:30ч. в конферентната зала на Русенска търговско-индустриална камара, намираща се на бул. „Цар Фердинанд“ 3A, гр. Русе.

Част 1: Представяне на проект i-Coach
Първата част на семинара ще се фокусира върху различните етапи на провеждането на успешна и ефективна стажантска програма, започвайки от създаването на план за провеждане, преминавайки през процеса на интервю и наемане, провеждането на стажа и завършвайки с неговата оценка и подобряването на използваната методика въз основа на получената обратна връзка.

Част 2: Лекция (под формата на уебинар) на тема „Ефективен Подбор и Наемане – Как Да Погледнем През Маската На Кандидата“ с гост-лектор Марк Де Турк.
Дали сте изпитвали предизвикателството да подберете най-добрия кандидат за вашата компания, като разчитате само на информацията, която те ви предоставят? Дали се чудите как да видите през маската на кандидатите и да разкриете техния истински потенциал? Ако отговорът е „да“, то тази лекция е точно за вас! Проблемите с липсата на кадри засягат почти всеки бизнес, затова създадохме тази лекция, която ще ви помогне да разберете повече за:

  1. Техники за задаване на правилните въпроси: Ще ви разкрием тайните на ефективното задаване на въпроси, които ще ви помогнат да получите релевантна информация от кандидатите и да се докоснете до техния истински потенциал.
  2. Психологически аспекти на интервюирането: Ще разгледаме важните фактори, които трябва да вземете предвид при интервюирането на кандидатите, за да преодолеете предубежденията и да разкриете техния истински характер.
  3. Анализ на невербалната комуникация: Ще ви предоставим техники за разчитане на невербалната комуникация на кандидатите, което ще ви помогне да разберете техните истински мисли и емоции.
  4. Практически съвети за филтриране на информацията.

Информация за лектора: Марк Де Турк е известен международен обучител и коуч с повече от 22 години опит. Водил е семинари за топ-мениджъри и лидери в цяла Европа, Азия, Северна и Южна Америка. Помогнал е на над 1000 компании да подобрят своята организация, продажби и маркетинг стратегия, така че мениджърите да бъдат по-свободни и служителите да работят по-ефективно.

Информация за организацията: IDEAS FreeBoss е активна от 20 години в Европа с обучение, консултации и коучинг. В България сме обучили повече от 6000 управители и техните екипи.

Събитието е безплатно, но изисква предварителна регистрация. За да заявите своето участие, моля попълнете регистрационната форма.

Регистрацията за семинара приключи

Семинарът се организира в рамките на проект „i-Coach: Иновативен инструментариум за провеждане на стажове“, финансиран от програма Еразъм+ на ЕС.

Безплатно

БИЦ Инобридж

+359 (0)82 825 875

ПРИЕМАМ