Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

« Всички Събития

Обучителен семинар „Иновации и дигитални тенденции в човешките ресурси“

Иновации и дигитални тенденции в човешките ресурси

9 април | 16:00 17:30

Успешното наемане на кадри и тяхното задържане е един от основните проблеми на всеки съвременен бизнес. А могат ли дигиталните технологии да помогнат в ефективното управление на човешките ресурси? Кои са някои новостите в тази сфера?

Бизнес Иновационен Център ИНОБРИДЖ ви кани да научим заедно отговора на тези въпроси по време на семинара „Иновации и дигитални тенденции в човешките ресурси“. С помощта на водещи експерти в областта на HR, ще разгледаме най-новите тенденции в управлението на таланти, набирането и развитието на служители и внедряването на дигитални решения.

Програма:

  • 16:00ч. – 16:40ч. „Новаторски Подходи в Човешките Ресурси“ | Росислава Борисова, управител на Център за професионално обучение TrainSoft

    Росислава Борисова е създател на Център за професионално Обучение ТреинСофт. Повече от 20 години усъвършенства подхода си към откриване на потребностите на екипите и предоставянето на ефективни обучения за оптимизиране на работните процеси във фирми и организации.

    Заедно с Росислава, ще разберем кои са добрите практики при търсене/наемане на служители, и как прилагането на иновациите в подбора на персонал могат да допринесат за ефективни решения за справяне със задържането на служители и развиване на техния капацитет.

  • 16:40ч. – 17:20ч. „Дигитални Подходи в Човешките Ресурси“ | Анита Тотева, консултант ITS решения в Konica Minolta България

    Анита има над 10 годишен опит в IT сферата, с фокус върху анализ на бизнес процеси и консултиране на клиенти. Тя е консултирала проекти в различни по мащаб и дейност организации като производствени компании, логистични такива, ритейлъри, компании в сферата на услугите и други. Коника Минолта България е сертифицирана като Топ Работодател за 2024г. от престижния Top Employers Institute, с най-значителен ръст именно в категории като „Кариера“ и „Дигитален HR”. В последните години Konica Minolta бързо успява да спечели позицията на надежден партньор за платформи за дигитално работно място и смарт видеонаблюдение, свързвайки хора, технологии и информация.

    Заедно с Анита ще научим как съвременни дигитални HR решения като електронно трудово досие, електронен регистър на документи и автоматизиране на бизнес процесите могат значително да подобрят управлението човешките ресурси в един бизнес.
  • 17:20ч. – 17:30ч. i-Coach: Иновативен инструментариум за внедряване на стажантски програми | Айри Мемишев, мениджър проекти в БИЦ Инобридж

    Какво прави една стажантска програма ефективна или не? Как да организираме подобна програма и как да я изпълним? Защо изобщо един бизнес трябва да има стажантска програма? Айри Мемишев, ще представи иновативната i-Coach програма за създаване и управление на стажантски програми, предоставяща отговор на тези въпроси, както и пълен набор от необходими ресурси.

  • 17:30ч. – 18:00ч. Нетуъркинг коктейл

Събитието е безплатно, но изисква предварително записване чрез формата за регистрация. Заявилите участие ще получат допълнително потвърждение.

Регистрацията за семинара приключи

Семинарът се организира в рамките на проект „i-Coach: Иновативен инструментариум за провеждане на стажове“, финансиран от програма Еразъм+ на ЕС.

Безплатно

БИЦ Инобридж

+359 (0)82 825 875

Конферентна зала на Русенската Търговско-Индустриална Камара

бул. „Цар Фердинанд“ 3A, етаж 2
Русе, Русе 7000 Bulgaria
+359 (0)82 825 875
Вижте уебсайта на Място
ПРИЕМАМ