Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

« Всички Събития

Образователно-релаксиращо събитие „Да преборим стреса: Арт и Вино терапия“

Образователно-релаксиращо събитие Да преборим стреса Арт и Вино терапия

14 декември, 2023 @ 17:30 20:00

Някога били ли сте под стрес? Риторичен въпрос. Какво ще кажете да избягате от него за кратко? Бизнес Иновационен Център Инобридж ви кани на една по-различна терапия против стреса на работното място, в приятна обстановка и позитивните ни приятели от “Арт и Вино”.

Съвременната работна среда и свързаните с нея все по-изискващи ситуации, неизбежно минават през емоционални и физически етапи на усложнения в нас, които днес познаваме като стрес и професионално прегаряне. Всъщност, знаете ли, че стресът допринася за около половината от всички загубени работни дни в годината?

В тази връзка стартирахме и проект StressOut – Съвременни инструменти за управление на стреса на работното място. Проектът има за цел да предостави инструменти за превенция и управление на стреса както на лично, така и на бизнес ниво. Какво означава това ли? Чрез планираните дейности, проект StressOut ще позволи създаването на иновативен курс за обучение с обучителни дейности чрез опит, които да помогнат както на работодателите, така и на служителите да се борят със стреса и прегарянето, както и работни техники за предотвратяването им чрез лесно достъпен и модерен инструмент – мобилно приложение.

Очакваме ви на 14 Декември 2023 от 17:30ч., за да ви разкажем повече за проект StressOut и резултатите от международното ни проучване по темата за стреса, от където ще получите важни отговори на въпроси като какво причинява стреса и какви са начините да се справим с него. А за да не ви създаваме допълнително стрес, ще се отдадем на Арт и Вино терапия с коледни нотки и добро настроение.

Участието в събитието е безплатно, но местата са ограничени! Моля, използвайте формуляра, за да се регистрирате.

Регистрацията за събитието приключи

За въпроси относно събитието или проекта, може да се свържете с г-ца Ирена Иванова или г-н Айри Мемишев, координатори на проекта.

StressOut е международен проект, ръководен от БИЦ Инобридж и финансиран по програма Еразъм+ на ЕС.

Безплатно

БИЦ Инобридж

+359 (0)82 825 875

Хотел Adeo Русе

пл. „Хан Кубрат“ 5, Русе Център,
Русе, Русе 7000 Bulgaria
+359 (0)89 446 4146
Вижте уебсайта на Място
ПРИЕМАМ