Зарежда Събития
 • Това събитие е минало събитие.

« Всички Събития

Национално информационно турне на София Тех Парк в Русе: Пътят на предприемача

Национално информационно турне на София Тех Парк в Русе Пътят на предприемача

10 април | 15:30 18:00

Бизнес иновационен център Инобридж обявява, че е регионален партньор и съорганизатор на едно от най-важните събития на годината за предприемаческата общност – Националното информационно турне на София Тех Парк. Това събитие е част от обиколката на инкубационната програма South East European Innovators Program (SEEIP), която ще посети 13 града в страната, включително и Русе.

Турнето има за цел да представи предимствата и възможностите, които София Тех Парк предлага за развитие на бизнес идеи, стартъпи и предприемачески проекти. Участниците ще имат възможност да се срещнат с експерти от инкубационната програма, да научат повече за процеса на кандидатстване и да разберат как да ускорят растежа на своя бизнес.

Програма на събитието:

 • 15:30 – 16:00 Регистрация
 • 16:00 – 16:10 Официално откриване на събитието
 • 16:10 – 16:30 Презентация от регионалните партньори относно местните политики за насърчаване на предприемачеството
 • 16:30 – 17:00 Презентация на София Тех Парк
 • 17:00 – 17:30 Презентация на Джуниър Ачийвмънт България
 • 17:30 – 18:00 BeDigital: Как да впрегнем модерните дигитални технологии за по-успешни бизнес модели. Г-н Айри Мемишев от Русенска Търговско-Индустриална Камара ще представи проекта BeDigital, който изследва как бизнес лидерите могат да създават устойчиви и ефективни дигитализирани бизнес модели.
 • След 18:00 Лек коктейл и време за въпроси и нетуркинг

Всеки, който желае да участва в това вълнуващо събитие, може да се регистрира безплатно на следното място:

Защо да участвате?

Това събитие представлява възможност за всеки предприемач, стартъп или студент, който иска да разшири своите знания и мрежа от контакти в сферата на иновациите и технологиите. Участието в турнето на София Тех Парк ще ви позволи да:

 • Научите от първа ръка за възможностите и предимствата, които инкубационната програма SEEIP предлага за развитието на вашия бизнес или идея.
 • Срещнете се с експерти и успешни предприемачи, които вече са извървели пътя от идея до реализация и растеж на своите бизнеси.
 • Обмените опит и идеи с други предприемачи и стартъпи, които, подобно на вас, търсят начини за иновации и устойчиво развитие.
 • Получите ценни съвети относно процеса на кандидатстване и участие в програмата, както и информация за допълнителни ресурси и подкрепа от Европейската мрежа Enterprise Europe Network и други партньорски организации.
 • Вдъхновите се от истории за успех и да научите как да преодолеете потенциални предизвикателства на пътя към успеха.

Как да се подготвите за събитието?

Преди да дойдете на събитието, помислете за въпроси, които бихте искали да зададете на презентаторите и експертите. Разгледайте предварително информацията за инкубационната програма SEEIP на София Тех Парк, както и за другите организатори и партньори на турнето. Това ще ви помогне да максимизирате ползата от вашето участие.

Не пропускайте тази страхотна възможност да се включите в дискусии за бъдещето на бизнеса и иновациите, да се запознаете с нови хора и да поставите началото на успешни бизнес взаимоотношения. Очакваме ви!

Безплатно

Sofia Tech Park

+359 889 900 603

Вижте уебсайта на Организатор

Хотел “Дунав Плаза”

пл. „Свобода“
Русе, Русе 7000 Bulgaria
+359884507110
Вижте уебсайта на Място
ПРИЕМАМ