Зарежда Събития

« Всички Събития

Работилница Преобразяване чрез Нейрографика: Техники за справяне с работния стрес

Преобразяване чрез Нейрографика Техники за Справяне с Работния Стрес (1)

12 май | 15:00 17:00

Стресът действа като ускорител:
ще тласка или напред или назад, но вие избирате каква да е посоката!

Chelsea Erieau

Осъзнавате ли каква е причината за работния стрес и тревожност при Вас/екипа Ви?
Разбирате ли какво точно е стресът, как работи и как ви се отразява?
Какви техники са управление на стреса познавате?
А какви техники за управление на стреса използвате?

Това са само част от въпросите, които ще разгледаме по време на нашата среща, която е част от поредицата „Дни за осъзнаване на работния стрес“ в рамките на проекта „StressOut – Съвременни методи за управление на работния стрес„. Събитието ще се проведе на 12 май от 15:00ч. в конферентната зала на Русенска Търговско-Индустриална Камара, намираща се на бул. „Цар Фердинанд“ 3А, ет. 2.

Ще ви представим и една от техниките на иновативния метод Нейрографика, с която можете много бързо и по изключително приятен и красив начин да намалявате сами нивото на стреса, щом усетите да се надига. Събитието е подходящо за HR специалисти, мениджъри на компании и екипи, психолози, коучове, както и за всеки, който иска да научи повече за стреса и как може да го управлява.

Участието в работилницата е безплатно, но е необходимо да се регистрирате предварително чрез предоставената форма за регистрация. Регистриралите се ще получат допълнително потвърждение за участие.

Регистрация за събитие

Политика за поверителност

Проектът StressOut има за цел да предостави инструменти за превенция и управление на стреса както на лично, така и на бизнес ниво. Проектът ще създаде иновативен курс за обучение с дейности за учене чрез преживяване, които да дадат възможност както на работодатели, така и на служители да се справят със стреса и прегарянето на работното място, както и ефективни техники за предотвратяването им чрез лесно достъпни съвременни инструменти.

Водещ на събитието е Гергана Дееничина – персонален и бизнес коуч, треньор по емоционална интелигентност, инструктор по Нейрографика. Повече за Гергана и работата й ще намерите тук:
www.gerganadeenichina.com
www.ladylead.org
www.neurographicaonline.com

Безплатно

БИЦ Инобридж

+359 (0)82 825 875

Конферентна зала на Русенската Търговско-Индустриална Камара

бул. „Цар Фердинанд“ 3A, етаж 2
Русе, Русе 7000 Bulgaria
+359 (0)82 825 875
Вижте уебсайта на Място
ПРИЕМАМ