Creative Business Cup Bulgaria 2024 Триумфът на иновацията и креативността
|

Creative Business Cup Bulgaria 2024: Триумфът на иновацията и креативността

Бизнес Иновационен Център Инобридж (БИЦ Инобридж) отразява успешното провеждане на националния конкурс Creative Business Cup Bulgaria 2024. В рамките на вълнуващото събитие CreaTech Summit South-East Europe 2024, представители на креативните индустрии от цяла България се събраха, за да споделят своите иновативни идеи и проекти.

Вълнуваща сесия за представяне

Финалната сесия за представяне на проекти, която се проведе в първия ден от CreaTech Summit South-East Europe 2024, предложи на участниците платформа да демонстрират своите бизнес идеи пред жури от висок ранг, включващо Ангел Ангелов, Саша Безуханова, Камила Села, Геновева Христова, Милен Добрев и Ирина Илиева. С участието си в журито, г-н Милен Добрев, председател на БИЦ Инобридж, подчерта ангажимента на центъра към подкрепата на креативните предприемачи в България.

Победителят: Rosey’s Mark

Сред оспорваната конкуренция, Rosey’s Mark се отличи като националният победител за 2024 година. Създаден от сестрите Ина и Росица Паунови през 2012 година, Rosey’s Mark представлява иновативен подход към флоралната гастрономия, като използва българската маслодайна роза като ядливо цвете. Продуктите на марката са насочени към функционалното хранене, предлагайки решения за ежедневните предизвикателства, свързани със стреса, храносмилането, имунната система, красотата и стареенето.

Партньори и награди

Creative Business Cup Bulgaria 2024 беше организиран съвместно от БИЦ Инобридж и CreaTech Bulgaria, с подкрепата на Ernst & Young Bulgaria, Beyond pre-accelerator (JA Bulgaria), Bloomberg TV Bulgaria, Internet Media Group и MyClusterDesktop. Събитието доказа, че България притежава изключителен потенциал в областта на креативните индустрии, предоставяйки платформа за международно признание и развитие на иновативни бизнеси.

Rosey’s Mark ще представи България на световните финали на Creative Business Cup в Копенхаген, като получава възможност за глобално разпознаване, медийно отразяване и достъп до обучения и менторска подкрепа.

Благодарим на всички участници, партньори и членове на журито за тяхната отдаденост и подкрепа. Този успех подчертава ангажимента на БИЦ Инобридж към насърчаването на иновациите и предприемачеството в България.

За повече информация относно събитието и бъдещи инициативи, моля, следете информационните канали на БИЦ Инобридж.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *