|

Creative Business Cup Bulgaria 2024: Възможност за креативните индустрии да се изявят на международната сцена

Глобалната сцена очаква вашите идеи - Creative Business Cup Bulgaria 2024

Бизнес Иновационен Център ИНОБРИДЖ, като национален координатор, заедно с нашите партньори от CreaTech Bulgaria, обявяваме удължаване на срока за кандидатстване за Creative Business Cup Bulgaria 2024 до 23 февруари 2024 г. Това състезание предлага на стартиращи и иновативни предприемачи от креативните индустрии възможност да представят своите идеи и проекти на международната сцена.

Защо да участвате?
Creative Business Cup е не просто състезание; това е платформа, която свързва предприемачите с водещи международни инвеститори, експерти и предприемачи. Участието в този конкурс може да бъде трамплин за вашето развитие и разширяване на бизнеса в глобален мащаб. Независимо от областта на вашата дейност – било то реклама, архитектура, мода, гастрономия или която и да е друга креативна индустрия – Creative Business Cup предоставя платформа за изразяване и развитие на вашите иновативни идеи.

Кой може да участва?
Конкурсът е отворен за всички стартиращи и иновативни компании, регистрирани в България, които могат да демонстрират креативност, иновации и имат идея с пазарен потенциал. Няма ограничения относно възрастта на фирмата, оборота или броя на служителите. Важно е само да притежавате правата върху интелектуалната собственост на вашата идея и да не сте получавали повече от 1 милион долара външни капиталови инвестиции.

Какво печели националният победител?
Освен възможността да представят България на световните финали на Creative Business Cup в Копенхаген, победителят ще се наслади на множество привилегии, включително специално обучение в Creative Business Cup Academy, медийно отразяване и стратегически срещи с лидери в бранша. Стимулите и възможностите за развитие са значителни, като всяка година се предлагат награди на стойност близо 200 000 евро.

Как да кандидатствате?
Заинтересованите участници могат да подават своите заявления за участие през официалната платформа на състезанието F6S. Не пропускайте тази възможност да превърнете вашата креативна визия в глобален успех.

За повече информация относно критериите за участие и процеса на оценка, моля, посетете официалната страница на конкурса.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *