|

Приемаме кандидатури за Creative Business Cup Bulgaria 2024

Бизнес Иновационен Център ИНОБРИДЖ обявява старта на набирането на кандидатури за Creative Business Cup Bulgaria 2024. Това престижно международно състезание е шанс за креативни предприемачи и стартъпи да превърнат своите иновативни идеи в реалност и да се наложат на глобалната сцена на креативния бизнес. Поканваме ви да покажете своята иновативност и да се присъедините към тази вълнуваща инициатива.

Защо да участвате?
Участието в Creative Business Cup Bulgaria ви предоставя уникалната възможност да се срещнете с влиятелни предприемачи, експерти и инвеститори от целия свят. Това е вашата възможност да споделите своите идеи, да изградите важни контакти и да откриете нови възможности за сътрудничество. Националният победител ще се радва на специален достъп до обучения, медийно отразяване и шанса да спечели различни награди.

Инструкции за регистрация:
Моля, посетете платформата F6S, за да кандидатствате. Важно е да представите своята бизнес идея подробно и да опишите защо тя заслужава да бъде представена на голямата сцена. Крайният срок за подаване на кандидатури е 15 февруари 2024 г.

В Бизнес Иновационен Център ИНОБРИДЖ ние подкрепяме иноваторите, които променят света. Нашата цел е да насърчим развитието на креативния и иновативния потенциал в нашата общност. Присъединете се към нас в това вълнуващо пътешествие на иновации и предприемачество!

За подробности относно условията за участие, процеса на оценка и възможните награди, моля посетете нашата страница на събитието. Това е вашата възможност да станете част от глобалната мрежа на креативните иновации и да демонстрирате своя талант и визия на международната сцена.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *