Обучителен семинар разкрива кои са иновациите в управлението на човешките ресурси

На 09.04.2024г., Бизнес иновационен център Инобридж организира обучителен семинар на тема „Иновации и дигитални тенденции в човешките ресурси“, който успешно разгледа кои са най-новите тенденции в дигителните технологии в човешките ресурси.

Росислава Борисова, управител на Център за професионално обучение TrainSoft с повече от 20 години опит в областта, сподели новаторски подходи в управлението на човешките ресурси и разкри как иновациите в подбора на персонал могат да помогнат за ефективното задържане и развитие на служителите.

Анита Тотева от Konica Minolta България се фокусира върху дигиталните подходи в човешките ресурси. С над 10 години опит в IT сферата, Анита представи как съвременните технологии могат да трансформират управлението на човешките ресурси, от електронни трудови досиета до автоматизирани бизнес процеси.

Събитието завърши с презентацията на Айри Мемишев от Бизнес иновационен център Инобридж, който представи международният проект i-Coach: Иновативен инструмент за внедряване на стажантски програми. Разработените по проекта ресурси предоставят необходимите знания за създаване и управление на стажантски програми, помагайки на бизнесите да изграждат и поддържат своите таланти.

След като бяха споделени ценни знания и опит, семинарът завърши с нетуъркинг коктейл, предоставяйки възможност за размяна на мнения и запознаване с колеги от сферата на управлението на човешките ресурси.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *