Глобалната сцена очаква вашите идеи - Creative Business Cup Bulgaria 2024

Запознайте се с експертното жури в състезанието CREATIVE BUSINESS CUP БЪЛГАРИЯ 2024

Имаме удоволствието да ви представим нашето експертно жури, което ще определи кой български предприемач ще представи България на международната сцена по време на световните финали на CREATIVE BUSINESS CUP. Екипът, който ще оценява кандидатите за приза „Най-добър български креативен бизнес“ е съставен от професионалисти с богат опит и международно признание.

Untitled design 3

АНГЕЛ АНГЕЛОВ

Ангел Ангелов е управляващ партньор във фонда за рисков капитал Иновейшън Кепитъл. Той притежава богат опит в инвестирането и акселерацията на стартиращи компании от различни сектори. Дейността му е фокусирана върху набиране на средства, рисков капитал, инвестиционно банкиране, консултиране на стартиращи компании, корпоративни финанси, консултации по сливания и придобивания.

Untitled design 5

КАМИЛА СЕЛА

Камила Села е мениджър с богат опит в подпомагането на креативни компании. Тя е част от мрежата „Creative Business Network“, инициатор и организатор на международната инициативата CREATIVE BUSINESS CUP. Повече от 10 години успешно консултира и прилага различни техники за подобряване на управлението на компании в креативния и културния сектор като: управление и развитие на аудиторията, стратегии за набиране на средства и повишаване на аудиторията и др. От 2015 година е телевизионен сътрудник в IB3 Show Television „Cinc Dies“ и участва в режисирането на различни образователни и културни програми за всички аудитории.

Untitled design

МИЛЕН ДОБРЕВ

Милен Добрев е председател на БИЦ ИНОБРИДЖ и изпълнителен  директор на Русенска търговско-индустриална камара. От 2013 г. е и член на борда на Европейската мрежа на бизнес иновационните центрове (EBN). Основната му дейност е насочена към подпомагане на иновативни бизнеси и стимулиране на предприемаческата екосистема.

Untitled design 6

ГЕНОВЕВА ХРИСТОВА

Геновева Христова-Мъри е сериен предприемач, съсобственик и управител на Ligna Group, председател на КреаТех България и един от основателите на MISSIA23 – първия креативен хъб в България. Също така е председател на Български мебелен клъстер и основател на Ligna Studios. Носител е на наградата за Предприемач на годината през 2010 г., присъдена от Европейската комисия.  През декември 2017 г. е на корицата на списание Forbes, също така е избрана за представител на EY Winning Women Entrepreneurship Program за 2018-2019 г.

Untitled design 4

САША БЕЗУХАНОВА

Саша Безуханова е международно признат мениджър, ангел-инвеститор и филантроп с 20-годишна успешна управленска кариера в НР и значим принос в общественото развитие на България.  Дългият списък от нейните бизнес постижения и инициативи в полза на социалния просперитет през годините включва позициониране на България като ИКТ център с глобална значимост, насърчаване на предприемаческата култура и утвърждаване ролята жените в бизнеса в България и на европейско ниво

Ирина Илиева

ИРИНА ИЛИЕВА

Ирина е изпълнителен директор на JA Bulgaria. Професионалният ѝ опит включва стажове и работа в обществения, частния и неправителствения сектор в Германия, Австрия, Белгия и България. Работи във Фонда за международно развитие на Организацията на страните износителки на петрол (ОПЕК) във Виена, както и заема позицията на вицепредседател на вътрешния организационен комитет на организацията.

Била е програмен експерт във Фондация „Америка за България“ по програми в сферата на образованието и иновациите, както и инициативи за ангажиране на българите в чужбина. През 2018 година е отличена в класацията „30 под 30“ на списание Форбс за своята професионална и доброволческа ангажираност в сферата на образованието.

Напомняме, че крайният срок за подаване на заявленията за участие в състезанието CREATIVE BUSINESS CUP България 2024г. се приемат до 23.02.2024г. на официалната платформа на състезанието F6S. За подробности относно инициативата, условията за участие, процеса на оценка и възможните награди, моля посетете нашата страница на събитието. Това е вашата възможност да станете част от глобалната мрежа на креативните иновации и да демонстрирате своя талант и визия на международната сцена.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *