Зарежда Събития

« Всички Събития

Уъркшоп Координация и укрепване на иновационните екосистеми: Ролята на организациите за подкрепа на бизнеса

16 май | 14:00 16:00 Central European Time

Подкрепата за иновации може да бъде предизвикателство, тъй като изисква да се отчитат уникалните нужди и потенциал на различните агенти на иновации, както и изграждането на култура на сътрудничество и доверие. Отключете потенциала на вашата предприемаческа екосистема, като се присъедините към онлайн уъркшопа на проекта ACCELERO за „Координация и укрепване на иновационните екосистеми: Ролята на организациите за подкрепа на бизнеса“. Бъдете с нас на 16-ти май от 14:00 до 16:00 CET, за да навлезете в изкуството на създаване на динамични иновационни общности.

Семинарът се организира от БИЦ ИНОБРИДЖ и Европейската мрежа на бизнес и иновационни центрове (EBN) и е отворен за организации за подкрепа на бизнеса и всички други заинтересовани страни, които желаят да трансформират своите локални екосистеми и да насърчават иновациите и предприемачеството.

Ето какво ще получите:

  • Експертни прозрения и ресурси: Получете ценни знания и инструменти за осъществяване на значими промени във вашата екосистема.
  • Най-добри практики на разкритие: Научете доказани стратегии за изграждане на процъфтяващи иновационни общности и насърчаване на ангажираността.
  • Сътрудничество между колеги: Мрежови взаимодействия и споделяне на опит с други организации за подкрепа на бизнеса.

Нашата програма включва:

  1. Представяне на наръчника за изграждане на иновативни екосистеми на EBN.
  2. Най-добри практики в изграждането на общности и създаването на ангажираност.
  3. Панелна дискусия за предизвикателствата и възможностите за трансформация на локалната екосистема.

Участието е безплатно. За да гарантирате вашето участие, моля, подайте вашата регистрация не по-късно от 10-ти май 2024 г.

Регистрация за уебинара

Политика за поверителност

С нетърпение очакваме вашето присъствие. Да вдъхновим, иновираме и изведем нашите локални иновационни екосистеми на нови висоти.

Проектът ACCELERO се стреми да насърчи иновациите в по-малко развитите бизнес екосистеми и да изгради паневропейска общност за сътрудничество и мрежово взаимодействие. За да научите повече за проекта и неговите дейности, последвайте ни в LinkedIn и Twitter или се присъединете към общността ACCELERO в платформата Euroquity.

Безплатно

БИЦ Инобридж

+359 (0)82 825 875

Онлайн събитие

ПРИЕМАМ