Предстоящи събития и дейности на проекта ACCELERO

Предстоящи събития и дейности на проекта ACCELERO

Добре дошли в центъра за предстоящи събития и дейности на проекта ACCELERO! Докато продължаваме да насърчаваме иновациите и сътрудничеството в цяла Европа, каним всички организации за подкрепа на бизнеса (BSO) и заинтересовани страни да се присъединят към нас в тези ангажиращи и трансформативни инициативи. Ето какво предстои на хоризонта:

1. Стартиране на услугата Go Global за стартиращи компании

Дата: 18 април, 13:00 – 14:30 CET
Започнете своето глобално пътуване с новата услуга Go Global на проекта ACCELERO. Това събитие ще представи нова инициатива, насочена към стартиращи компании и малки и средни предприятия, които искат да се разширят на международно ниво. Ще обсъдим стратегии за избор на пазари и предимствата на локалните партньорства в сравнение с откриването на клонове. След презентацията ще последва сесия за въпроси и отговори.
🔗 Присъединете се на тази дата
📧 Контакт: Юрген Йенерт на jaehnert@bwcon.de

2. Програма за сдвояване на BSO

Краен срок за кандидатстване: 22 април
Максимизирайте своя потенциал чрез Програмата за сдвояване на ACCELERO. Свържете се с други BSO и един EU Hub, за да обмените най-добри практики и да се справите заедно с общи предизвикателства. Програмата включва фаза преди сдвояването, начална среща и колаборативна фаза с виртуални наставнически сесии.
🔗 Запишете се тук
📧 Контакт: Ковадонга Район на covadonga.rayon@ebn.eu

3. Работилница за иновационни екосистеми

Дата: 16 май, 14:00 – 16:00 CET
Присъединете се към нашата ключова работилница за организиране и укрепване на иновационните екосистеми, организирана от BIC Innobridge и EBN. Получете експертни съвети за ефективни стратегии за насърчаване на динамични иновационни общности и участвайте в колаборативно мрежово взаимодействие, за да подсилите регионалната си екосистема.
🔗 Регистрирайте се сега
📧 Контакт: Десислава Димитрова на dimitrova@innobridge.org

4. Конгрес EBN в Нант и сесия на ACCELERO

Дата: 12-14 юни
Посетете конгреса на EBN в Нант, където ACCELERO предлага безплатно участие и покрива пътните разходи за организации, сертифицирани от EU|BIC. Участвайте в нашата специална сесия за Отворена иновация и ролята на BSO и създайте контакти с международни лидери в иновациите.
🔗 Резервирайте мястото си
📧 Контакт: Ковадонга Район на covadonga.rayon@ebn.eu

5. Работилница за трансформация на местните екосистеми

Дата: 25 юни
Допринесете за намаляване на разликите в иновациите в нашата Работилница за трансформация на местните екосистеми. Това събитие продължава предишните работилници и цели да интегрира ключови местни и европейски заинтересовани страни в нашите усилия. Програмата включва презентации за въздействието на проекта ACCELERO, постиженията на BSO и възможностите за бъдещо сътрудничество.
🔗 Отбележете в календара си
📧 Контакт: Десислава Димитрова на dimitrova@innobridge.org

Всяко от събитията е предназначено да предложи ценни прозрения, да насърчи значими възможности за мрежово взаимодействие и да допринесе за колективния напредък. Насърчаваме ви да участвате и да споделяте тези възможности във вашите мрежи. Да развиваме иновации и растем заедно!

За всякакви въпроси или допълнителна информация, моля, не се колебайте да се свържете с отговорните координатори на събитията, споменати в описанията по-горе.

Очакваме ви на тези събития и работим заедно, за да подобрим иновационната екосистема в Европа.

Относно проекта

ACCELERO – Ускоряване на местните иновационни екосистеми в Европа