• България

Budakov Films EOOD

Будаков Филмс (БФ Студио) ООД е мултидисциплинарна дигитална агенция, консултантско студио, творческа продуцентска къща и образователна компания. Компанията е създадена през 2007 г. от нейния основател – д-р Петьо Будаков, докато учи магистратура в Нов български университет.

Те имат силно мотивиран и динамичен екип от експерти, които имат обширен опит както в творческите, така и в образователните индустрии. Те се грижат за изграждането на качествен продукт, доверени отношения с клиентите си и чувство за общност, което свързва техните клиенти и екип един с друг.

Тъй като „Будаков филмс“ ООД е учредено в България и регистрирано в Търговския регистър и регистъра на ЮЛНЦ на Република България, ЕС – седалището им е в София. Те обаче имат клонове и в Берлин, Люксембург и Манчестър.

Проекти

CreatINNES - Strategic Partnership for Innovation and Business Skills Development in Cultural and Creative Industries Sector

CreatINNES – Стратегическо партньорство за развитие на иновациите и бизнес уменията в сектора на културните и творческите индустрии