Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

« Всички Събития

Уъркшоп Иновации без граници: Изграждане на по-силни екосистеми чрез сътрудничество

ACCELERO Project Innovation Without Borders Workshop

25 юни | 10:00 12:00 Central European Time

Вие сте организация за бизнес подкрепа, университет, стартираща компания, МСП или иноватор, който се стреми да създаде процъфтяваща екосистема? Присъединете се към уъркшопа на ACCELERO „Иновации без граници“ и открийте силата на трансграничното сътрудничество!

Този уъркшоп е създаден, за да насърчи трансграничното сътрудничество в областта на иновациите и бизнес подкрепата. Целта му е да предостави на различните заинтересовани страни в иновациите инструментите и знанията, за да се свържат с международни партньори, да споделят добри практики и да се възползват от настоящите възможности за сътрудничество. Нашата крайна цел е да ангажираме ключови участници от местните иновационни екосистеми в целия ЕС, за да ги включим в общите ни усилия за преодоляване на иновационната пропаст между регионите на ЕС.

Ето какво ще получите:

  • Използване на силата на ACCELERO: Открийте как проектът ACCELERO съкращава разликата между европейските иновационни екосистеми. Научете как да използвате неговите ресурси и мрежа, за да стимулирате своя растеж.
  • Отключване на потенциала на Euroquity: Разгледайте платформата за свързване Euroquity, вашия универсален посредник за свързване със стартиращи компании, инвеститори и други иновационни играчи в Европа.
  • Примери от реалния свят: Вдъхновете се от организациите за бизнес подкрепа, които успешно са тествали иновативни услуги, създадени съвместно чрез проекта ACCELERO. Вижте как сътрудничеството може да доведе до осезаеми резултати.
  • Възползвайте се от безплатни програми за иновационна подкрепа: Научете за EIC Scaling Club, EU-LAC Digital Accelerator и SPECTRA Project. Открийте как тези инициативи могат да подкрепят вашите специфични нужди и да ускорят вашето иновационно пътуване.

Двучасовият уъркшоп ще се проведе онлайн на 25 юни от 10:00 до 12:00 CET. Участието е безплатно.

Програма:

  • 10:00 – 10:15 Проект ACCELERO: Представяне на проекта ACCELERO – дейности, резултати и въздействие.
  • 10:15 – 10:30 Euroquity и общността на ACCELERO: Научете как да използвате Euroquity, платформата за свързване на стартиращи компании, инвеститори и организации за бизнес подкрепа и открийте информацията, достъпна в общността на ACCELERO.
  • 10:30 – 10:45 Фондация YES: Разберете как Фондация „Младежко предприемачество“ е изпробвала пилотно иновативни услуги за бизнес подкрепа, създадени съвместно в рамките на проекта ACCELERO.
  • 10:45 – 11:00 Бизнес Е-инкубатор Go-Up: Научете за иновативните услуги за подкрепа, тествани от Бизнес Е-инкубатор Go-Up чрез проекта ACCELERO.
  • 11:00 – 11:15 Предприемачески център на окръг Крапина-Загорие (Предстои потвърждение): Разгледайте как тази организация за бизнес подкрепа е внедрила иновативни услуги в рамките на проекта ACCELERO.
  • 11:15 – 11:30 Проект SPECTRA: Научете за програмата SPECTRA Investment Sprint & Pitch, насочена към стартиращи компании и МСП в творческите индустрии, предлагаща възможност за получаване на обратна връзка от реални инвеститори.
  • 11:30 – 11:45 EU-LAC Digital Accelerator: Разберете как тази инициатива насърчава сътрудничеството и иновациите между ЕС и Латинска Америка, подкрепяйки стартиращи компании и МСП до етап готов за инвестиция.
  • 11:45 – 12:00 EIC Scaling Club: Открийте как EIC Scaling Club подкрепя европейските дълбоко технологични компании в глобалното им въздействие, като ги свързва с инвеститори и индустриални заинтересовани страни.

Регистрация:
За да осигурите участието си, моля, попълнете регистрационната форма по-долу. Събитието ще се проведе в платформата Cisco Webex, а регистрираните участници ще получат връзка за достъп няколко дни преди провеждането му.

Регистрацията за уебинара приключи

Очакваме с нетърпение вашето присъствие. Нека вдъхновим, иновираме и насърчим развитието на нашите местни иновационни екосистеми.

Проектът ACCELERO се стреми да стимулира иновациите в по-слабо развитите бизнес екосистеми и да изгради паневропейска общност за сътрудничество и мрежуване. За да научите повече за проекта и неговите дейности, следвайте ни в LinkedIn и Twitter или се присъединете към общността на ACCELERO в платформата Euroquity.

Безплатно

БИЦ Инобридж

+359 (0)82 825 875

Онлайн събитие

ПРИЕМАМ