Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

« Всички Събития

Уебинар: Интелектуалната собственост в креативните и творчески индустрии

28 ноември, 2023 @ 16:00 17:00

Някой е откраднал идеята ви! 😮Някой копира продукта ви! 😥Някой използва вашето иновативно решение!“ 😑
Това е кошмарът на всеки креативен предприемач – да се събуди една сутрин и да открие, че някой друг прави абсолютно същото.
За да не попадате в тази сутуация, е необходимо да защитите вашия продукт и да комерсиализирате интелектуалната си собственост.“ 😎

Как можете да го направите – научeте по време на нашия онлайн безплатен уебинар „Стратегии в областта на интелектуалната собственост в сферата на креативните индустрии“. Той ще се проведе на 28 ноември 2023г. в Zoom, а работният език ще е английски. Събитието е част от дейностите по проект Spectra, а основен организатор е нашия партньор Creative Business Network.

Теми на уебинара

  • Стратегии за интелектуална собственост в сферата на творческите индустрии: как да избегнем грешките при управлението на творчески бизнес?
  • Интелектуалната собственост като инструмент за монетизация: как творческите и иновативните предприятия могат да използват интелектуалната собственост като възможност за комерсиализация?
  • Иновации в областта на интелектуалбата собственос: как да защитим творчеството в цифровата ера?
  • Практически съвети и препоръки от и за творци.

За кого е предназначен уебинарът?

Творчески предприемачи, артисти, консултанти и експерти в творческите индустрии, както всички остананали заинтересовани страни.

В рамките на уебинара ще имате възможност да задавате въпроси, да се включите в дискусиите с нашите гости и да получите всички инструменти, от които се нуждаете, за да разработите своя собствена рамка.

Регистрирайте се сега, за да научите как да защитите работата си 👇


ПРИЕМАМ