Адрес

Русе, ул. Цар Фердинанд 3А

Телефони

Пишете ни:

 

Изпрати съобщение

Ръководство

Милен Добрев
Изпълнителен директор
mdobrev@rcci.bg
+359 82 825875

Цялостно оперативно управление на РТИК, както и управление на национални и международни проекти в областта на регионално развитие и икономическо сътрудничество, предприемачество, професионално обучение за бизнеса, устойчиво развитие.

Съдействие и активна роля при формиране на местната политика по икономическо развитие и насърчаване на инвестициите. Участие в съвети и комисии към местни и регионални институции.

Екип

Стела Дионисиева
Експерт програми и проекти
stela@rcci.bg
+359 888 978 241

Работи в организацията от 2006 г. Участва в проучвания, свързани с развитието на бизнеса в регион Русе. Придобива опит в управлението и изпълнението на проекти по различни програми, финансирани от Европейския съюз.

Пламена Младенова
Счетоводител
mladenova@rcci.bg
+359 825875

Работи в организацията от 2008 г. Занимава се с текуща счетоводна отчетност, личен състав и ТРЗ, касова отчетност, годишно счетоводно приключване, счетоводно отчитане на проекти финансирани от Европейския съюз и от български програми.

Радимира Кирева
Експерт програми и проекти
rkireva@rcci.bg
+359 82 825875

Радимира Кирева работи в организация от 2005 година. Има опит в разработването и изпълнението на европейски проекти и проекти за трансгранично сътрудничество в сферата на креативните индустрии, трудоватa мобилност и предприемачеството. Занимава се и с организация и координация на различен тип събития – обучения, конференции, семинари.

Ирена Иванова
Експерт програми и проекти
ivanova@rcci.bg
+359 82825875

Завършва магистърската си степен по „Европеистика и публична администрация“ в Русенски университет „Ангел Кънчев“ през 2019г.

След успешно завършен стаж в РТИК през 2017г., продължава работата си в организацията като част от екипа. Има опит с изпълнението на европейски проекти по програма Еразъм+ в сферата на корпоративната социална отговорност, устойчивото развитие, предприемачеството, споделената икономика, Индустрия 4.0 и др.

Айри Мемишев
Експерт програми и проекти
amemishev@rcci.bg
+359 883588675

Айри е възпитаник на Русенски университет „Ангел Кънчев“ и като такъв е завършил „Европеистика и Глобалистика“. Обича да казва, че това е бил един от най-добрите избори, които някога е правил. Преди назначаването му в РТИК, той е имал възможността да се наслади на многобройни пътувания, които по негови думи го отвеждат на различни континенти и го срещат с различни хора, като така той успява да разшири кръгозора си. Основната дейност, която върши в Камарата е свързана с проекти по програма Еразъм+ на ЕС. За него работата е изключително разнообразна и предизвикателна и заради възможностите които са му предоставяни той смята, че това е голяма привилегия. Айри е любител фотограф и обича да прекарва свободното си време с любимите си хора.

Николай Цолев
Експерт програми и проекти
ntsolev@rcci.bg
+359 82 825875

Активно участва в разработката и реализацията на проекти по програмите Erasmus+ и Horizon 2020.

С дългогодишен опит като репортер, журналист и политически анализатор в Русе и региона, все още със силен интерес към медийната среда, социалните мрежи и политическия живот. Активно съдейства за медийната и обществена експозиция на РТИК.

Докторант по политически науки в Русенски университет.

Мария-Деница Георгиева
Специалист обучения и развитие
mgeorgieva@rcci.bg
+359 82 825875

Възпитаничка съм на Университет Овидиус в Констанца и Русенски университет „Ангел Кънчев“, специалност Европеистика (и двата пъти). Интересувам се от опазването на природните ресурси и животинското царство, като се старая да водя екосъобразен начин на живот. Работя с различни представители на културните и креативните индустрии и приветствам всяка една възможност да науча нещо ново.
В свободното си време съм любител фотограф и от време на време блогър.

Десислава Димитрова
Организатор обучения
dimitrova@rcci.bg
+359 889160487

Десислава Димитрова е част от екипа на РТИК от 2012 година и от тогава до момента е натрупла практически опит в провежденето на проучвания, оргазнизация на събития, промоционални дейности, изпълнение и администриране на проекти.

Светлана Кирова
Експерт програми и проекти
skirova@rcci.bg
+359 82 825875

Светлана отговаря за няколко проекта в областта на предприемачеството, туризма и образованието за възрастни, финансирани по национални и европейски програми. Преди това тя е работила като културен мениджър и координатор на два международни фестивала. Г-жа Кирова има магистърска степен по Европейска международна политика от Университета Маастрихт. Тя владее свободно английски и немски език.

Лора Христова
Експерт програми и проекти
hristova@rcci.bg
+359 82 825875